3 april 2018

De goede voornemens zijn alweer verdwenen. Vandaag 26 km gelopen. Natuurlijk was dat niet de bedoeling, maar wat Is dat Is. Ik geloof dat de campings mij niet moeten. Gisteren was de camping Schuilenburg er niet meer vandaag de camping Kralingse bos niet, ik had het nog gevraagd onderweg, maar die info bleek dus niet te kloppen. Uiteindelijk slaap ik nu bij neef Mark in Rotterdam. Een hele fijne oplossing, want anders had ik weer buiten in de regen gelegen, maar dan ook nog met de stress van het wild kamperen. Vandaag de eerste andere wandelaar met rugzak tegen gekomen. Hij was aan het trainen om over een paar weken van Porto naar Santiago. Ik heb even staan praten met hem en vervolgens Buen Camino gewenst. Al met al weer een goede dag. Met goed wandelweer. Nog geen verdieping maar dat Is ook niet de verwachting zo snel.

Slaap lekker allemaal voor straks.