Woensdag 4 april

De Camino Is echt begonnen. Na een hele goede nachtrust bij Mark ging ik met bewolkt weer op stap om kwart voor negen. Door het lage bergse bos naar de Rotte. Af en toe brak de zon door zodat het genieten was. Rustig aan Is toch nog erg hard voor veel mensen. Af en toe Is er een wat langer gesprek met iemand. Ik heb eigenlijk niet zo’n idee van de route. Tot mijn verbazing kom ik in Zevenhuizen. Daar eet ik lekker een uitsmijter en dan gaat het weer verder. Ik kom in Nieuwerkerk aan de IJSEL waar ik de weg ook weer herken van oa de Koninginnemars en ben nog steeds op zoek naar een overnachting. Het land Is overal kleddernat dus een tent opzetten Is geen optie. Mijn telefoon werkt niet goed dus internetten werkt ook niet. Geen vrienden op de fiets of andere overnachtingen te vinden. Een hotel dan maar want ik zit al weer rond de 20 km.

Hotel van der Valk brrrrr maar het Is niet anders. In de bar raak ik aan de praat met ene Ad en Jaap. Als ik naar mijn kamer ga krijg ik van de receptie een envelop met €70 van Ad en Jaap de tranen schieten me in de ogen. Wonderen bestaan echt. En als ik op mijn luxe kamer kom krijg ik nog een telefoontje van de receptie dat zij mijn ontbijt sponsoren. Wat een lieve mensen. Dank jullie wel ik zal veel aan jullie denken en af en toe een kaars voor jullie opsteken onderweg. Voor mij Is het duidelijk de tocht Is echt begonnen.

Ad en Jaap nogmaals hartelijk dank en ik hoop dat het voor jullie ook komt de een op de fiets en de ander lopend, want We doen het allemaal op onze eigen manier.

Tot morgen