2018-04-08

Ik heb prima geslapen en ben om iets over negen weer op pad. Het Is nog bewolkt, maar de zon doet zijn uiterste best om door de lichte bewolking heen te branden. Het pad slingert zich door de Avelingen een mooi griendbos langs de Boven Merwede en later langs de rivier zelf. Gorichem is in zicht. Dan gaat er iets mis in mijn linkerknie. Iedere stap doet zeer niet heel erg, maar wel irritant. Misschien toch iets overbelast. Ik besluit dat ik vandaag niet verder loop dan Gorichem. Op de markt eet en drink ik wat en ga op zoek naar een overnachting. Geen VVV dat Is gesloten op zondag. Ze krijgen het anders te druk zeker. Ik overnacht bij Campanile hotel, dat Is nog wel 3 km lopen, maar het Is wat het Is. Rust voor de knie anders komen We nergens meer. Jammer want het Is zulk mooi weer. Evengoed 15 km vandaag het Is wel eens slechter geweest. Bovendien komt mijn zoon Klaas vanavond en dit Is voor hem makkelijker te vinden dan ergens in de rimboe.

Morgen gaat het vast beter, daar Is nog niemand met zijn vingers aan geweest.