https://www.youtube-nocookie.com/embed/kTaexjTY-hk?rel=0&controls=0&showinfo=0
2018-04-09

Het was weer een rare dag. Maar laat ik bij gisteren beginnen. Mijn zoon Klaas kwam me opzoeken in Gorinchem met een nieuw ultralicht luchtbed. Jippie dat wordt heerlijk slapen. We zijn lekker samen uit eten geweest. Het was erg gezellig weer eens een avondje mannen onder elkaar. Veel te lang geleden. De laatste keer was klimmen in België met zijn tweeën. Na een redelijke nachtrust (wat een k matras) wil ik vanmorgen afrekenen, maar dat was niet nodig zij zouden het geld van besthoteldeals krijgen. Ik weet niet wie ik moet bedanken, maar zij zeiden bij de boeking afrekenen in het hotel?. Ik ben benieuwd of ze de administratie nog op orde krijgen anders was het dus gratis geregeld door Jacobus ?. In Gorinchem een knieband bij de action gehaald voor €2.50 en SRL gel voor mijn knie en toen op pad. Het hielp echt. De knie is niet pijnloos, maar een stuk minder dan zonder. Daarna met de pont naar Woudrichem. Een mooi oud stadje wel uitgestorven op maandag ochtend. Het Is bewolkt, maar zeker niet koud met weinig wind. In de middag breekt de zon ook nog van tijd tot tijd door. Het lopen gaat eigenlijk prima. In de middag maak nog een opname van het zingen, normaal zou ik nu bij mijn vrouwen aan het zingen zijn, maar in mijn hart ben ik daar. Ik loop Brakel in waar ik vanavond slaap bij een adres van vrienden op de fiets. Boodschappen in de super en dan naar het slaap adres. Wat een ontvangst er staat soep voor me klaar die nog warm is. Er ligt fruit en een toetje dat Is nog eens wat anders dan het ongeïnteresseerde personeel van Campanile. Ik heb toch nog 20 km gelopen vandaag, dus ga vol vertrouwen de dag van morgen weer in.

Tot Morgen.
PS toen ik de foto maakte was de soep al op smiley