018-04-13

Vandaag ga ik Loes weer zien na bijna 2 weken! De nacht was onrustig er was een haan met verkeerde tijdsopvattingen. Om 4 uur begon hij al met gekraak dat natuurlijk door andere hanen in de buurt moest worden beantwoord. Een mooi koor maar een beetje vroeg. Gelukkig ben ik toch wel weer in slaap gevallen, maar half zeven was ik weer wakker. Het Is koud en er hangt een lage mist dus alles Is kleddernat. Dat wordt sjouwen vandaag met 2-3 kilo extra water. Om 9 uur ben ik op pad. De zon probeert met wisselend succes door te breken. Ik loop via landgoed Nemelaer de Kampina in. De route wijkt af van mijn GPS route en ik besluit de laatste te volgen, want die Is korter. Een half uur later sta ik met twee benen tot aan mijn knieƫn in het water. Nou weet ik waarom de omleiding er was. Het Is geen probleem het droogt wel weer. Erg mooie stukken natuur weer. Later loop ik langs de Beerze. De rugzak wordt steeds zwaarder lijkt het wel. In Spoordonk kom ik bij de Mariakapel van de Heilige Eik. Tijd voor rust. En zingen, hier heb ik me over verheugd. Ik steek kaarsen aan voor al mijn vrouwen (heel veel), Jaap en Ad en mijn mannen (veel minder). Het Is hier veel drukker dan ik had verwacht dus lukt het alleen maar om 1 lied te zingen. Nou ja het Is wat het Is ik ben er toch blij mee. In Middelbeers kom ik Loes en Cecile met de auto tegen. Ik heb 22 km gelopen en moet nog 9 km. Dat wordt te veel. Ik gooi mijn rugzak in de auto en loop langs de kortste route naar Vessem. Toch nog 28 km vandaag en ik weet hoe heerlijk bagage vervoer kan zijn. Het wordt een hele fijne en lange avond met veel mensen en gezelligheid om me heen. Dat was lang geleden na de rust van de afgelopen weken.

Tot morgen.