2018-04-16

Na twee heerlijke dagen met Loes Is het weer tijd om afscheid te nemen. Zij terug naar huis ik verder met mijn tocht. Dat valt nog niet mee. De spieren zijn wat stijf geworden, dus moet er veel gerust worden. Dat Is niet erg ik loop veel door bossen dus dan Is het geen straf om op een bankje neer te strijken met alleen het geluid van de vogels om je heen. Het Is prachtig weer veel zo’n en bijna geen wind. Dit Is het land van de zes zaligheden: Knegsel, Steensel, Duizel, Eersel, Vessem en Wintelre. In Knegsel een van de zes zaligheden drink ik koffie en eet wat en dan weer op pad in de natuur. Onderweg kom ik een jonge archeologe tegen. Zij neemt de stand van het bis 1x per jaar op, omdat daar een archeologische vindplaats Is uit de Romeinse tijd. Er kunnen artefacten boven komen door konijnen en vossen graverijen en ook door omgevallen bomen. Wat een wereldbaan. De hele dag door het bos zwerven en er ook nog voor betaald krijgen. Daarna kom ik niemand meer tegen tot ik hier de Camping op loop. Ik heb een plekje aan het riviertje de Dommel en ik vind het genoeg voor vandaag. Ik heb 20 km gelopen dus niet slecht. En er Is tijd geweest om in het bos met mijn vrouwen te zingen. Kortom een goed gevulde dag. Tot morgen.