https://www.youtube-nocookie.com/embed/2SGc3bXeHzw?rel=0


2018-04-19

Ik wilde schrijven dat het weer een stille dag was verzonken in mijzelf en de natuur. Dat was een gevolg van de warmte, maar het werd toch weer anders. Tegen vijf uur was ik in Weert. Voeding uitgedroogd. Ik had al twee flessen water op dus bij de eerste gelegenheid een terras op. Water drinken fles vullen en nog wat bitterlemom. De diensten zei dat er tegenover een camping was de Roompot. Ik dacht ik eet gelijk hier dan heb ik dat vast binnen. Ik had al 20 km gelopen in de hitte dus genoeg. Helaas hebben ze geen kampeervelden alleen maar huisjes. Ok verder lopen dus er Is nog een Camping bij de IJZEREN Man wel nog 5 km lopen. Het Is niet anders. Daar was de camping gesloten en de vrouw was niet te bewegen me toch een nachtje te laten kamperen. Als We gecontroleerd worden krijgen We een fikse boete. Op de vraag hoe vaak ze gecontroleerd Is gaf ze geen krimp en ook dat ik al 25 km had gelopen maakte geen indruk. Vlakbij Is een andere camping We ga. Vlakbij blijkt nog 4 km te zijn. Een natuurcamping alleen voor kaarthouders. Jammer dan ik doe geen stap meer. 29 km was heftig genoeg. Lekker slapen en morgen weer verder.