2018-04-21

Alweer een mooie dag. Dit keer geen bossen, maar cultuur landschap. Bloeiende appelboomgaarden, aardappelvelden en asperges. Gisteren zag ik in een bedrijf dat ze machinaal asperges aan het schillen waren. Ook daar zijn al machines voor.

Her wordt nog een probleem om mijn credential vol stempels te krijgen. Vandaag in Thorn notabene een abdij kerk geen stempel wel een kaartje. Mijn dagboek bulkt ervan onderhand. Overigens Is Thorn een erg mooi oud plaatsje dat het bezoek waard Is. Op de grens van Nederland en Belgiƫ. Ik ben nu in Ophoven net in Belgiƫ en ik slaap pal aan de maas want de camp ik nog Is nog niet uit de winterslaap. Ik vind het prima er Is een restaurant op 100 m dus ik zit goed. Morgen weer verder. Inmiddels heb ik 410 km gelopen en ben bijna 3 weken onderweg. Ik blijf genieten al mis ik thuis ook soms wel.