2018-04-22

3 weken onderweg. En weer een mooie dag. De route gaat wat meer langs fietspaden en die zijn druk in het weekend. Vooral de wielerfanaten terroriseren de fietspaden. Een fiets van 1400 Euro maar een bel van 2,50 kan er niet af. Verder motorclubs en zelfs een oldtimer touringcarbedrijf. Morgen Is er weer rust hoop ik. Ik ben beland in Sittard en heb mezelf getrakteerd op een hotel. Hotel Limburg Is een oude bekende van me. Even had ik de hoop dat ze dat afzichtelijke gebouw van V&D op de markt gesloopt hadden nu die toch failliet Is maar helaas. Een gemiste kans van Sittard. Veel Limburgse jolijt hier dus ook veel herrie een soort Rowen Heze groep trad op bij de buren. Nu lekker eten: asperges!!!! Vanmiddag onweer maar gelukkig kon ik schuilen in een portiek. Het klaart de lucht wel op. Het Is gelijk een stuk koeler. Morgen kijken voor een nieuwe telefoon hopelijk zijn de internet problemen dan ook over.

Slaap lekker allemaal tot morgen.