2018-04-24

Na een goede nacht onder het kruis. Ben ik om negen uur weer op pad. Het Is bewolkt en er staat een koude wind. Het duurt dan ook een tijd voor de spieren een beetje opgewarmd zijn. Het landschap Is soms adembenemend mooi. Ik loop op een route die de achterom kijk route heet en terecht. Onderweg kom ik steeds bordjes met gedichten tegen. Sommige zijn naar mijn idee de moeite waard. Zie foto’s. In de middag een mooi gesprek op een terras in de bernardushoeve met 2 twee mannen daarna nog met een ander die de Camino ook gelopen heeft vanaf huis. Grappig de herkenning. Ik ben nu afgeweken van mijn geplande route en op weg naar Maastricht. Ik moet het dus doen met de LAW 7 markering en die Is niet altijd even duidelijk of ontbreekt gewoon, maar ik red me wel. Ik sta nu op een Nivon camping aan de Geul. Morgen ben ik waarschijnlijk in Maastricht en daar blijf ik zeker 2 nachten om het labyrinth in de Servaas kerk te kunnen lopen en mischen nog even met Loes te zijn. We gaan het zien. Alles gaat goed met me.