2018-05-06

Iedere dag voor ik op pad ga bid ik een Navajo gebed dat ik van Anne-Marie heb geleerd.

May I see beauty before me

May I leave beauty behind me

May I recognize beauty on my right

May I recognize beauty on my left

May I receive beauty from the so below

May I receive beauty from the so above

May I walk in beauty around me today.

Dit is voor mijn gevoel een passend begin van de dag. Na de nacht open ik mezelf weer voor de prachtige wereld waarin ik mag wandelen en heet deze welkom. Dank je wel Anne-Marie voor dit mooie geschenk.

Dat was een voorafje wat ik jullie niet wilde onthouden. Weer is het een stralendr dag. Voor de lift van gisteren betaal ik door hetzelfde stuk als gisteren bergop weer te moeten lopen. Ik geef de E8 voorlopig maar op. Ik volg nu de Ahr-Ulft route die gaat ook naar de Rijn en is wel goed gemarkeerd. Boven Weyer stuit ik op de restanten van een romijns tempelcomplex. De fundamenten zijn opnieuw opgetrokken, zodat je een idee krijgt van de omvang. In Bad Münstereifel kan ik eten en drinken in de middeleeuwse binnenstad. Bij het VVV helpen ze me geweldig met een nieuwe route en een kaartje tot aan de rijn, zodat ik niet weer eerst helemaal naar het noorden naar Bonn ga, maar gelijk dwars naar Remagen helemaal top.

Het is erg heet vandaag dus stop ik snel met wandelen 22,8 km is genoeg voor vandaag. Ik slaap in een schuilhut in het bos prima geregeld. Tot morgen.