2018-05-07

Het begin van de zesde week. Ik heb al veel moois gezien en beleefd. Vandaag kan ik er wilde zwijnen aan toevoegen. Ik was al vroeg op pad 7:30, want de vogels beginnen om half zes en de eerste joggers komen om kwart over zes. Eruit en inpakken dus. Koffie zetten en dan lopen. Ik kom op een klein smal pad dwars door het bos en schrik twee everzwijnen op die daar lekker aan het wroeten waren. Ze namen gelijk de benen het bos dieper in. Mijn dag is nu al goed. Op het verlanglijstje staan nu nog reeën en herten, maar ik heb nog de tijd.

Het was weer erg warm en veel dalen en klimmen. Gelukkig ging een groot deel door het bos zodat ik wat schaduw kreeg. Ik ben nu aangekomen in Altenahr en sta op de camping. Als alles goed gaat berijk ik morgen de rijn en ga die volgen. Dat zou bij Sinzig zijn waar de Ahr uitstroomt in de Rijn. Vandaag niet gezongen, dat heb ik de vogels laten doen. Ik heb wel aan mijn mantravrouwen gedacht. Zo hou ik ook nog een beetje de dagen in de gaten.

Tot morgen