2018-05-15

Een mooie dag alweer het zonnetje schijnt volop en het uitzicht is schitterend. Het is ook een dag met veel klimmen en dalen alles bij elkaar 800 m stijgen en 600 m dalen. Het schoot ook niet op. Ik heb van die dagen dat ik niet vooruit te branden ben. Ik heb een schützhütte gevonden om in te slapen met een schitterend uitzicht op de Rijn. Mocht het vannacht gaan regenen dan lig ik in ieder geval droog. Het is wel vrij open dus zal het wel koud worden. Maar daar hebben we kleding voor. Bij de Loreley was het prachtig en stil tot er een klas schoolkinderen op schoolreisje langs kwamen. Bovendien kwamen er ook nog twee straaljagers heel laag over. Toen ging de deksel helemaal van de kan. Ik heb wel een leuk gesprek gehad met de leerkrachten. Morgen verder naar Bacarach, daar moet ik definitief kiezen of ik de E8 ga volgen of alles loslaat en zelf maar wat aan rommel. Ik heb per ongeluk mijn beschrijving van de E8 van mijn telefoon gewist en de markering is dus danig slecht dat het zonder beschrijving niet gaat. Ik zie wel. Geen zorgen voor de dag van morgen.

Bye bye