2018-05-21

Vandaag is het weer mantradag. De dames zingen niet dus doe ik het maar alleen. Het pelgrimsleven kent ups en downs net als het gewone leven. Vannacht is mijn luchtbed lek geraakt. Het is maar een klein gaatje want het duurt een paar uur voor hij zover leeg is dat ie niet meer isoleert en dat is vervelend op een betonnen vloer. Toch heb ik prima geslapen en werd pasom 8 uur wakker en de zon schijnt weer. Opgewekt om 9 uur op pad. Eerst naar Spiesheim en dan naar Biebelnheim. Merkwaardig bijna alle plaatsen eindigen op heim. In Biebelnheim wijst iemand me de weg naar het pelgrimspad en dat volg ik nu op naar Framersheim. Onderweg lunchen en gelijk mijn mantra in zingen.

De weg gaat op en neer maar niet zo erg als dichtbij de Rijn. Na Framersheim kom ik een labyrint tegen, een erg mooie 7 windingen tegen de helling van gras en rots. Die loop ik natuurlijk dat geeft de dag gelijk weer kleur. Ik hoop in Dittelsheim in een pension of zo te slapen zodat ik het luchtbed kan repareren helaas niets te vinden. Ik loop door naar Hessloch, maar ook daar is niets. Een paar vriendelijke mensen bellen nog naar diverse mensen, maar tevergeefs. Vanavond dus weer in de tent ik hoop dat het droog blijft. Morgen verder eerst naar Westhofen, want ik heb dringend behoefte aan eten en dan door misschien zelfs naar Worms. Vandaag ben ik ook de 1000 km grens voorbij gegaan ongelooflijk. Nog maar 1500 te gaan.

https://youtube.com/watch?v=NBpDs9rcPzc%3Frel%3D0