2018-05-30

Bijna twee maanden onderweg, maar vandaag wil het niet. Het is weer stralend blauw en de zon brand op mijn bolletje helaas is er geen parasolletje. Ieder plekje schaduw gebruik ik om een beetje op adem te komen. Ik was ook pas om half tien op pad, omdat ik gisteren de tent verkeerd opgezet heb. Dan duurt het drogen erg lang. Ik denk dat de vermoeidheid een rol gaat spelen. Misschien wordt het weer tijd voor een rustdag, maar dan moet ik wel in een grotere stad zijn, zodat ik ook inkopen zoals gas en kaarten kan doen.

Ik zit nu in een hotel aan het bier ook niet verkeerd natuurlijk met deze warmte. Ik ruik weet even fris, de was is gedaan en vanavond heb ik eten. Gelukkig kan ik hier pinnen, want er is geen pinautomaat hier en de cash is al bijna weer op nul.

Het hotel staat in Sindingen am Kocher

Hopelijk koelt het op korte termijn een beetje af, desnoods met regen. Onderweg tot twee keer toe een leuk gesprek gehad met fietsers, die stopten om met me te praten, dat is dan wel weer leuk. Een was zelf al naar Santiago gelopen vanaf St Jean en daarna van huis naar Koblenz. Hij is nog jong en werkt dus heeft niet zoveel tijd om het aan een stuk te doen. Dit soort ontmoetingen maken de dag toch weer goed. Ook in het hotel nog een gesprek met een oudere vrouw die geïnteresseert is, dus helemaal alleen ben ik toch niet.

Gisteren mijn tweede ree gezien in een gerstveld, vergeten te melden, maar toch belangrijk, zoals ik gisteren al zei: Het zijn de kleine dingen die het doen.

Pax et Bonum Vrede en alle goeds

Tot morgen