2018-06-02

Al weer een lange dag 29.9 km. Vanmorgen vroeg wakker het heeft gisteravond een beetje geregend, maar dat was de moeite niet. Het is zwaar bewolkt, dus heeft het geen zin om te wachten tot de tent droog is. Om acht uur op pad. In het eerste dorp dat ik tegenkom kan ik mijn flessen vullen en dat is nodig. Daarna weer verder. Ik dacht dat ik gisteren al over de waterscheiding was, maar helaas nog een kleine 100 meter extra. Het begint hier trouwens zo wie zo al weer meer te golven. Vandaag 350 gestegen en 330 meter gedaald. Ik loop nu langs de Jagst. Ik had gehoopt in Stimpfach te overnachten, maar de een reageert helemaal niet op de telefoon en de ander heeft ruhetag. Compleet gestoord om ruhetag in het weekend te plannen voor een horecaonderneming, maar ja voor mij betekent het doorlopen. Ok volgende dorp misschien, nee ook niet. Ik kan wel mijn flessen weer vullen op het kerkhof. En dan op zoek naar een overnachting. Helaas loop ik op de regionale hoofdader en daar wil ik niet naast slapen. Uiteindelijk vind ik een plek in Kalkhöfe, wel naast de spoorlijn, maar dat zijn maar twee treinen per uur, maar verder nauwelijks verkeer. Morgen weer verder.

Tot morgen