2018-06-11 Mittelstetten

Daar lig ik dan weer in mijn tentje in de regen. Het onweer ben ik onderdoor gelopen, maar de regen dat lukt niet. Hopelijk koelt het nu wat af. Het was om 4 uur 31 C in de schaduw en mijn shirt ziet er niet uit grote zoutkringen bij mijn armen. Hoog tijd voor een was beurt zowel voor mijzelf als voor mijn kleren. Om kwart over negen kon ik van start omdat de tent droog was. Ik kwam niet goed op gang door de benauwdheid. Veel rusten en korte stukjes lopen. Zingen voor de vrouwen en deze keer kreeg ik van Marion ook een stukje terug, waarbij ze voor mij zingen. Een nieuwe mantra die ik nog niet eerder gezongen heb, echt een verrassing. Vandaag ook geapped met Ajita, Klaas en Anne-Marie. Plannen, plannen. Soms is het leuk om kontakt te hebben met het thuisfront en dan bedoel ik niet Loes, want die bel ik iedere dag. Het was verder een rustige dag koffie met gebak, een gesprek met een jongen van 10 en zijn moeder en aan het eind nog even twee bier. Ik moet nog wel koken zo direct, maar dat is ook geen probleem. Leuk die kinderen zo onbevangen en nieuwsgierig, waar in onze jeugd wordt dat om zeep geholpen?

Afin dat was het weer voor vandaag. Goede kans dat ik morgen Oostenrijk in loop. Toedeloe