2018-06-15 Reutte

De eerste stop in Oostenrijk. Ik heb niet veel gelopen vandaag. 17,5 km was genoeg. Heerlijk weer dus vooral genieten van het uitzicht. Wat vind ik bergen toch mooi. Sommige nog met sneeuwresten, maar vooral majesteitelijk boven me uit torenend. Dan voel ik me klein. Dat wordt het beeld voor de komende week of anderhalve week. Bij het VVV heb ik een soort route beschrijving gekregen, daar staat niet alleen de fiets maar ook de wandelroute in aangegeven. Ze vallen wel veel samen, maar als ik van het asfalt af kan dan graag. Tot nu toe waren het wel allemaal rustige wegen, maar het lawaai van de grote weg is ook goed hoorbaar. Dat krijg je natuurlijk in een dal. Ik sta op een camping en heb een groot deel van de middag geslapen, want vannacht was ik weer erg onrustig. Wandelvoeten noem ik het maar, mijn voeten blijven maar bewegen en ik kan het niet stoppen, wel vervelend want daardoor slaap ik steeds maar kort en ben dan weer wakker. Het zijn niet meer dan ongemakken, niks om je druk over te maken. Morgen weer verder. De Kniepass heb ik gehad, nu komt de Fernenpass en dan de Reschenpass. Ik heb er nog steeds zin in. Iedere dag is genieten, steeds weer nieuw.

Tot morgen.